Vill du se Zlatan eller Sebastian Karlsson spela, på plats? Att få tag i biljetter till en Premier League-match är inte det lättaste. Men det betyder inte att det är omöjligt.

Premier League är ligan som många fans älskar att hata. Inga ståplatser, dyra biljetter, lag som ägs av ryska och thailändska miljardärer. Samtidigt är det en av de bästa ligorna i världen, och det är speciellt att se en match på exempelvis Old Trafford, inte minst nu, för en svensk, när Zlatan spelar i Man U.

Biljetter till United

Det enklaste sättet att köpa en biljett till en av Uniteds hemmamatcher är att göra det på klubbens sajt. Detta är dock bara möjligt för medlemmar i klubben. Som tur är kan man registrera sig som medlem i samband med köpet.Old Trafford i Manchester

Det är dock inte till alla hemmamatcher som man kan köpa biljetter på detta sätt. Då kan ett alternativ vara att åka med en resebyrå som är inriktad på sportresor. Det finns flera sådana, men man får vara beredd på att det blir betydligt dyrare än om biljetten hade varit tillgänglig på vanligt sätt. Å andra sidan ingår ofta resa och boende i dessa resebyråers erbjudanden.

Biljetter kan också säljas i andra hand, via olika sajter. Andrahandsmarknaden är dock en smula riskabel, skriver Expressen.

Tänk på att matcher ofta flyttas i Premier League. Det kan t.ex. hända att en match flyttas från lördag eftermiddag till måndag kväll, p.g.a. tv-sändningar eller Europaspel. Därför bör man inte boka resan för långt i förväg, såvida man inte kan boka om den.

Om du håller på Liverpool kan du nästan glömma att få tag på biljetter till en helgmatch på Anfield. Matcherna som spelas i veckorna är betydligt lättare, men det krävs fortfarande att man är medlem. Klubben har olika medlemskap, så välj det som passar dig bäst.